Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

Prisgaranti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

48%

Induktions komfur - 2 brænder - 7kW - 400V - B40 x D90 x H28cm

7.795,00 kr. 9.743,75 kr.

Varenummer 09398555

Beskrivelse

Fordele og ulemper

  •  Premium induktionsplade med to brændere, velegnet til at indgå i en madlavningslinje
  •  Med beskyttelse mod gryderegistrering: Brænderne varmer kun op, når de er i kontakt med gryden
  •  Næsten hele kogefladen kan bruges
  •  Meget nem at rengøre takket være glatte overflader
  •  Pander skal være egnede til induktion
Artikel nummer 09398555
Stregkode (EAN) 8720365340642
Type af strømforsyning 400V
Antal stik 1

Beskrivelse

Effektiv, solid og praktisk, det er den bedste måde at beskrive denne førsteklasses induktionskogeplade med to brændere på. Det er et luksuriøst apparat med et tykt hus i rustfrit stål og velegnet til placering i en kogekøkkenlinje. Den kan også udvides med en sokkel i rustfrit stål, der fås enten i en åben version eller som en lukket sokkel med et skab til ekstra opbevaring. Du kan bestille dette som tilbehør.

Effektiv kogeplade

Pladsen kan udnyttes optimalt, fordi de to brændere består af én stor keramisk glasplade, der fordeler varmen over næsten hele overfladen. Læg dertil dens dybde på 90 cm, og resultatet er en meget praktisk induktionsplade med plads nok til to store gryder.

En stor fordel ved induktion er, at det kun er kogeområdet med en gryde på, der opvarmes. Dette forhindrer naturligvis tab af varme og energi i de zoner, der ikke bruges. Denne funktion gør komfuret meget praktisk at bruge med pander af forskellige størrelser. Du kan bruge næsten hele kogefladen, så det er ligegyldigt, hvor du placerer gryderne på pladen. Desuden er “pan detection protection” en god sikkerhedsfunktion at have, da den reducerer risikoen for at brænde sig fast, når du har fjernet gryden fra kogepladen og har glemt at slukke for komfuret. Derudover er der også en sikkerhedsafbryder, der beskytter mod overophedning.

Nem rengøring

Induktionskogepladens øverste del er svejset sømløst, og huset er fremstillet udelukkende af rustfrit stål. Sammen med den glatte glaspladeoverflade er rengøring af komfuret en leg. Alt du behøver er en fugtig klud, varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Når du har tørret alle overflader af og tørret dem, er induktionskogepladen klar til den næste opgave.

Produktspecifikationer

  • Nettovægt: 25,4 kg
  • Dimensioner: B40 x D90 x H28cm
  • Effekt: 2 x 3,5 kW
  • Samlet elektrisk effekt: 7,0 kW
  • 400V / 50Hz / 3 fase 7000W

Maxima Danmark trådte ind på det danske marked første gang i 2016 og som den første og førende distributør har vi her i Scangastro sat fokus på kvalitetsudstyr til lave priser. Her får man nemlig kvalitet til pengene. Maxima er baseret på de bedste brugbare udstyr til markedets bedste priser.