Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

20%

Milan Toast - Kontaktgrill - rillet top/bund - B460 x D380 x H170 mm

3.924,00 kr. 4.905,00 kr.

Varenummer 016030

Beskrivelse

Rilled bundplade, Rilled topplade

Kogeflade 43 cm x 25 cm

Professionel støbejernskontaktgrill med rustfri stålstruktur og  store støbejerns-non-stick plader , lavet med speciel overflade keramisk belægning , der gør plader meget modstandsdygtige over for syrer, salt og korrosion, samt muliggør nem og hurtig rengøring .

Støbejernsplader er kendt for deres varmetilbageholdelsesegenskaber og vil tillade hurtige opvarmningstider og fremragende varmetilbageholdelse for at levere de effektive og ensartede tilberedningsresultater, der er nødvendige i en hurtig bevægelse af mad. Denne panini-grill er etableret favorit, ikke kun til tilberedning af panerede og panini-produkter, men også til at grille bøf, kød, fisk, grøntsager og æg ved høje temperaturer, sandwich, wraps, kylling og grøntsager.

Denne elektriske grill er den bedste grill til storkøkkener: den er meget nem at bruge med sin selvbalancerende topplade med justerbart lukketryk til madens tykkelse og fedtdræning i den nederste del. Madlavningen er ensartet takket være de langtidsholdbare varmeelementer i rustfrit stål , temperaturen kan justeres med rustfri ståltermostat op til 300° C. , tænd/sluk-knap med orange pilotlampe, ergonomisk soft-touch-knap. Denne elektriske grill er desuden udstyret med en praktisk, opvaskemaskinesikker fedt-/drypbakke og er nem at bruge med den medfølgende rensebørste.

Denne elektriske grill er kommercielt bygget til at opfylde kravene fra restauranter og caféer. Kraftig i konstruktion, gennem brug af rustfrit stål og bearbejdede færdige støbejerns kogeplader.