Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

Stalgast - Buffetbord, rundt, foldbart, Ø 1150 mm, højde 740 mm

1.648,80 kr. 2.061,00 kr.

Varenummer CE0504122

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

  • matchende cover fås i hvid og sort (CE0802010, CE0802020)
  • Polyethylen og pulverlakeret stål
  • nem og hurtig montering/afmontering
  • velegnet til udendørs brug
  • til catering, sommerfester, receptioner, buffeter
  • handy, let, robust, stabil
  • for at spare plads
  • nem pleje
  • foldet: Ø 1150 mm, H. 50 mm

 

Uanset hvilken anledning, kan du udstyre dine arrangementer ideelt med foldbare buffetmøbler. Dette møbel er funktionelt, stabilt, let og kan foldes sammen for at spare plads til transport og opbevaring

Vi elsker runde borde for mere hygge!

Dette foldbare buffetbord kan opbevares pladsbesparende, er nemt at transportere og frem for alt kan det åbnes og stilles op af én person på ingen tid.

Den pulverlakerede stålramme er meget solid og stabil. Beskyttelseshætter gør, at bordet kan stå sikkert selv på ujævnt underlag eller græs.

Den 45 mm tykke bordplade er lavet af robust polyethylen, hvilket gør den meget nem at pleje og også ideel til udendørs brug.

Fire gæster kan komfortabelt sidde ved dette bord og med en bæreevne på maks. 250 kg kan du virkelig komme afsted!

Brug venligst ikke skuremidler ved rengøring for at undgå skader!

materiale polyethylen
Emballageenhed 1
Højde [mm] 740
vægt [kg] 13.6
bæreevne 250
selvsamling Ingen
Farve grå, hvid

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.