Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

Stalgast - Foldestol, mål 480 x 563 x 848 mm (BxDxH)

741,30 kr. 926,63 kr.

Varenummer CE0503001

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

 • Polyethylen og pulverlakeret stål
 • nem og hurtig montering/afmontering
 • Bæreevne 150 kg
 • velegnet til udendørs brug
 • Ryglæn med forsænket greb
 • til catering, sommerfester, receptioner, buffeter
 • handy, let, robust, stabil
 • for at spare plads
 • nem pleje
 • sæde h 46 cm, -b. 41 cm, -D. 43 cm
 • Matchende cover fås i hvid og sort (CE0803010, CE0803020)

 

Uanset hvilken anledning, kan du udstyre dine arrangementer ideelt med foldbare buffetmøbler. Dette møbel er funktionelt, stabilt, let og kan foldes sammen for at spare plads til transport og opbevaring

En ting er sikkert: dine gæster vil sidde meget behageligt på denne stol. Overfladerne af ufølsom polyethylen er let ru, så dine gæster kan sidde “skridsikkert” og sædet er desuden let konkavt for en behagelig siddeoplevelse.

Den pulverlakerede stålramme er meget solid og stabil. Beskyttelseshætter gør det muligt for stolen at stå sikkert selv på ujævnt underlag eller græs.

Denne foldbare stol kan opbevares på en pladsbesparende måde, er nem at transportere og frem for alt kan den stilles op på ingen tid af én person og er nem at bære takket være det forsænkede greb bag på ryglænet.

Stolen er meget nem at pleje og også ideel til udendørs brug.

Brug venligst ikke skuremidler ved rengøring for at undgå skader!

Mere information
Farve grå, hvid
materiale polyethylen
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 475
Højde [mm] 870
dybde [mm] 530
vægt [kg] 5,88
bæreevne 110
konstruktion skruet
selvsamling Ingen

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.