Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

20%

Stalgast - Gaskomfur med 4 brændere - B800 x D700 x H250 mm

11.081,60 kr. 13.852,00 kr.

Varenummer SL33430TE

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

 • rustfrit stål
 • Brænderydelse 2×5 kW, 2×7 kW (dobbeltringbrænder)
 • Brænderydelse på laveste niveau = ca 30 % af den angivne maksimale ydelse
 • aftagelig drypbakke, der tåler opvaskemaskine
 • Støbejerns grydestøtter
 • pilot flamme
 • ergonomiske kontakter
 • Pejs fås som ekstraudstyr
 • Baser fås i forskellige finish
 • lasergraveret kontrolpanel med ovnindikatorlys
 • nivellerende fødder
 • for små og mellemstore virksomheder
 • til catering, snackbarer, mobil gastronomi, food truck
Mere information
type service Flaskegas
Farve Sølv
materiale rustfrit stål, støbejern
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 800
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
Gaseffekt [kW] 24

 

Pladsbesparende, mobil, økonomisk, professionel – det er hovedtrækkene ved denne bordgaskomfur fra Stalgast! Steg, steg, damp eller kog dine gæsters yndlingsretter på de fire brændere med en effekt på 2x 5 kW og 2×7 kW. Du laver mad med direkte kontrollerbar, øjeblikkelig varme, omkostningsbesparende og miljøvenlig. Brænderydelsen på det laveste niveau er cirka 30 % af den maksimale ydelse!

Denne ukomplicerede, funktionelle enhed anbefales især, når pladsen er begrænset, i din mobile gastronomi eller til catering, og den behøver heller ikke at skjule sig for dine gæster! Dette gaskomfur i reduceret industrielt design imponerer også på ydersiden og opgraderer dit udstyr. Huset i rustfrit stål er slidstærkt, robust og meget let at rengøre hygiejnisk.

Dine gryder og pander vil altid finde et sikkert greb om de individuelt aftagelige grydestøtter i støbejern. En stor fordel er, at du også kan bruge potter med større diameter med denne fritstående anordning.

Hvis du vil have en base til denne bordplade enhed, er det ikke noget problem. Det eneste du skal gøre er at vælge mellem vores brede udvalg af muligheder: Vi har åbne eller lukkede underkonstruktioner med og uden låge i en lang række størrelser til din individuelle kogeserie, alt efter dine ønsker.

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.