Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

17%

Stalgast - Stativ til universal opvaskemaskiner

2.995,00 kr. 3.743,75 kr.

Varenummer VUG06602

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

  • rustfrit stål
  • velegnet til opvaskemaskinerne i Digital Power og Universal-serien
  • for en optimal arbejdshøjde
  • med nivelleringsfødder
  • Opbevaringsplads til 2 opvaskekurve

 

Den stabile underramme i rustfrit stål placerer din Stalgast opvaskemaskine 45 cm højere og bringer den til en optimal arbejdshøjde for mere arbejdskomfort.

Det gennemtænkte stel har nivelleringsfødder for høj stabilitet. I det nyoprettede rum under opvaskemaskinen har du mulighed for at indsætte to 500×500 mm vaskekurve, indtil de tages i brug igen.

Den glatte, højkvalitets overflade lavet af slidstærkt, robust rustfrit stål er let at rengøre og passer perfekt ind i dit udstyr.

Mere information
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 575
Højde [mm] 450
dybde [mm] 560

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.