Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

20%

Stalgast - Stegeplade til El - ½ glat / ½ rillet - B800 x D700 x H250 mm

13.632,00 kr. 17.040,00 kr.

Varenummer SL360422T

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

 • Grillflade delt glat/rillet på ca 4400 cm²
 • to separat kontrollerbare grillzoner
 • trinløs temperaturindstilling op til 300°C
 • Opsamlingskanal med drænåbning
 • drypbakke
 • tresidede opstandere
 • lasergraveret kontrolpanel
 • ergonomiske kontakter
 • Sikkerhedstermostaten kan betjenes via frontpanelet
 • velegnet til frontmadlavning
 • nivellerende fødder
 • rustfrit stål
 • vitaminvenligt, fedtfattigt præparat
 • effektivt, hygiejnisk og omkostningsbesparende
 • Pejs til rådighed
 • Understrukturer fås i forskellige designs
Mere information
type service elektrisk
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 800
Højde [mm] 250
dybde [mm] 700
vægt [kg] 94
Type grill 1/2 glat 1/2 rillet
Spænding [V] 400
Frekvens [Hz] 50
Elektrisk effekt [kW] 8.1

Grillplade, plancha, teppanyaki – hvad end du kalder det, vil du og dit team drage fordel af de mange fordele ved denne type tilberedning, og dine gæster vil elske dine friskstegte retter!

De glatte og rillede grillplader kan bruges til en række forskellige retter. De steger hurtigt og nemt kød, burgere, skaldyr og fisk lige så godt som grøntsager, æg eller desserter. Grillen tilbyder dig en stor stegeflade med to uafhængigt regulerbare varmezoner på i alt cirka 4400 cm² med optimal varmefordeling ved op til 300°C.

Selvom du placerer frisk mad på grillen, falder temperaturen kun lidt på grund af den optimale varmefordeling.

På grilloverfladen kan du tilberede store mængder mad på samme tid, hvilket sparer tid og fedt, og endda marinere eller flambere direkte. Takket være den tresidede opstand falder intet så hurtigt ned, og overskydende fedt og madlavningssaft drænes ned i opsamlingsskuffen via opsamlingskanalen. Skuffen kan nemt tages af det skrå betjeningspanel for tømning og kan om nødvendigt rengøres i opvaskemaskinen.

Denne kompakte bordplade af højkvalitets rustfrit stål er særdeles robust og nem at rengøre. De store knapper er ergonomisk formet og understøtter intuitiv betjening. Den anbefalede enhed beriger dit køkken med sine fremragende egenskaber og bliver hurtigt den elskede madlavningsstation i din gastronomi. Stegepladen behøver ikke at skjule sit moderne, æstetiske industrielle design og skinner for øjnene af dine gæster, når den bruges i det forreste køkkenområde!

Hvis du vil have en base til denne bordplade enhed, er det ikke noget problem. Alt du skal gøre er at vælge mellem vores brede udvalg af muligheder: Vi har åbne eller lukkede underkonstruktioner med eller uden dør i en lang række størrelser, alt efter dine ønsker.

 

 

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.