Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

Stalgast - Strækbetræk til buffet klapstol med ca 465 x 530 x 900 mm (BxDxH), sort

254,88 kr. 318,60 kr.

Varenummer CE0803020

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

  • velegnet til Stalgast klapstol CE0503001
  • 90% Polyester, 10% Elastan
  • 30°C maskinvask
  • kælen og fleksibel
  • ingen skridning på grund af gummibeslag
  • fås også i hvid CE0803010
  • til banket, restaurant, catering, udendørs
  • ikke egnet til tørretumbler, må ikke stryges

 

Stil dine buffetmøbler op og skab festlige rammer for dine gæster. Strækbetrækket er nuttet, rynkefrit og nemt at pleje!

Ratzfaz hjælper du buffetstolen fra Stalgast med dette betræk til en festlig fremtoning.

Betrækket er meget fleksibelt på grund af den høje andel af elastan og sidder godt til bordet. Placer bordbenene i de brede, fastsyede elastikbånd forneden – så betrækket bliver sikkert på plads.

Du kan nemt rengøre betrækket i vaskemaskinen. Stofblandingen tørrer hurtigt i luften, og tidskrævende strygning er ikke længere nødvendig.

materiale polyester
Emballageenhed 1
Bredde (mm] 465
Højde [mm] 900
dybde [mm] 530
Farve Sort

STALGAST gastronomieksperterne

Erfaring møder innovation – vores mangeårige virksomhed STALGAST, med hovedkontor i Polen, har solgt højkvalitets cateringudstyr til hoteller, restauranter og barer i hele Europa i over 30 år og har selv fremstillet det siden 2008.
Som markedsleder i store dele af Central- og Østeuropa tæller vi grossister i Tyskland, Frankrig, Italien, Polen og Spanien blandt vores kunder.
Hvad de sætter pris på ved STALGAST: Vores virksomhed har sit eget produktionssted med state-of-the-art faciliteter. Her realiseres kantinekøkkenudstyr og rustfrit stålmøbler fra idé til implementering – hurtigt, individuelt og omkostningseffektivt.

Højeste kvalitet

Stalgast er kvalitet. Ikke alene er vores egne produkter af høj kvalitet, men også produkterne fra over 200 kendte internationale producenter, som vi har i vores sortiment. I vores højlager med et areal på mere end 20.000 kvadratmeter lagerfører vi omkring 7.000 produkter til vores kunder. Disse er konstant tilgængelige via computerstyret varelogistik og kan sendes med det samme til kunden eller dennes kunder. Til dette arbejder vi i et netværk med lokale distributører og servicepartnere i hele Europa. De sikrer ikke kun levering, men også vedligeholdelse på stedet. Som HoReCa-eksperter ved vi trods alt, at tid er penge i hotel-, restaurant- og cateringbranchen.