Account

Lagervarer sendes 1-3 dage

Vi sender til hele skandinavien

Egen teknisk afdeling

1 års fuld garanti

Dansk firma & kundeservice +45 9393 9662

20%

Sveba Dahlen pizzaovn - digital - 1 x 4 (4 pizzaer)

34.560,00 kr. 43.200,00 kr.

Varenummer P401

Beskrivelse

Denne elektriske pizzaovn fra Sveba Dahlen tager pizzabagning til et nyt niveau! Den jævne og hurtigt fordelte varme er exceptionel og kan ikke sammenlignes med andre pizzaovne på markedet. Takket være to temperatursensorer og justerbare top-, bund- og frontvarmeindstillinger indstilles temperaturen i henhold til pizzakokkenes hårde krav.

Designet af denne kommercielle pizzaovn er virkelig ergonomisk med sin solide, robuste og kompressionsfjedre dørkonstruktion sammen med rustfrit stål, perleblæste og kølige greb. Arbejdsmiljøet bliver optimalt med denne svenske pizzaovn, på grund af de fremragende isolerende egenskaber.

Oven i købet er energieffektiviteten meget effektiv, og der er ingen grund til at tænke på manuelle justeringer af turbofunktionen – pizzaovnens temperatur regulerer sig automatisk til den ønskede temperatur, ingen behov for manuel opsætning fra pizzakokken.

Med en Sveba Dahlen pizzaovn får pizzarestauranter et bekvemt og pålideligt arbejdsmiljø og kan fokusere på at udvikle nye pizzatrends og toppings!

 

Bemærk kabel/stik/montering/inde bæring mm er ikke inkluderet i prisen. Prisen inkludere gratis levering til kantsten.

Der kan vælges tilvalg på Sveba Dahlen Kategorien. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.